Musical Annie is terug in het theater.

Musical Annie is terug in het theater.

Iedereen kent denk ik wel het verhaal van Annie, het roodharige weesmeisje dat opgroeit in het weeshuis bij Miss Hannigan en de kerst mag vieren bij miljardair Oliver Warbucks die Annie helpt om haar echte ouders terug te vinden. Dit is in het kort waar de musical Annie over gaat.

Annie De musical is weer terug in het theater in een geheel nieuwe versie. De musical is meer naar deze tijd gehaald en dat is te merken aan het spel en de moderne arrangementen. Het decor komt Cartoon Neck over, wat niet echt past bij het verhaal van Annie. Geheel storend is het ook weer niet, doordat er veel met doeken gewerkt wordt geeft het wel een gevuld beeld op aan decor.

De ster van de show is toch wel Willemijn Verkaik. Zij zet een geweldige altijd bezopen Miss Hannigan neer. Haar spel is subliem en vocaal weet zij haar kwaliteiten ook op de juiste moment goed te benutten. Wat ook fijn was, is dat er aandacht besteed was aan de kindercast. In vorige versies heb ik toch vaak gezien dat er niet altijd zuiver gezongen werd, maar dat is nu gelukkig wel het geval. Annie is een vrolijke musical voor het gehele gezin. Kijk voor kaarten op anniedemusical.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.