MURDER BALLAD: De nieuwe musicalsensatie exclusief in Zoetermeer
MURDER BALLAD is de underground musicalsensatie van de laatste jaren. Na succesvolle productie in New York, Londen en Antwerpen brengt Storytellers nu de Nederlandse première in Zoetermeer.

MURDER BALLAD is te zien in Podium Park Palenstein op
zaterdag 15 en zondag 16 september 2018 om 20.00 uur

MURDER BALLAD  is het verhaal van een tragische driehoeksverhouding. We volgen Sara, de zangeres uit New York, die een geweldig leven lijkt te hebben. Ze heeft haar vorige minnaar Tom, een mislukt acteur die nu een eigen bar heeft, achter zich gelaten. Samen met de dichter Michael bouwt ze een nieuw bestaan op. Maar haar verleden begint haar langzaam in te halen…​

 
 
Humor, spanning en vooral veel geweldige muziek in MURDER BALLAD. De musical is exclusief te zien in het openluchttheater Podium Park Palenstein in Zoetermeer, dat vorig jaar succesvol geopend werd door Storytellers met THE LAST FIVE YEARS. Nu maakt de romantiek plaats voor rauwe passie. De rollen worden gespeeld door Fabienne Dallau, Merle van der Steen, Richard van der Plas en Nick Dijkstra. Ze worden begeleid door een fantastische liveband onder leiding van Monique van Gils. De regie is in handen van Kevin van der Leeuw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.