Zaterdag 2 juni 2018: volg live de bouwdag van The Wiz!

Livestream voor musical The Wiz
Bouwdag van The Wiz live te volgen bij IKtoon Hilversum én op Facebook!

Morgen is de eerste voorstelling van Daphne Bruineberg Production’s  The Wiz in Theater Gooiland. In het kader van het IKtoon  amateurfestival, zijn de voorbereidingen live te volgen in het  Stadhuis van Hilversum. In de andere zalen van het monumentale gebouw  zijn collega amateur organisaties te vinden met een verscheidenheid  aan presentaties en optredens. Kaarten voor The Wiz zijn nog beperkt  verkrijgbaar, zowel op het festival, via www.bruineberg.nl als aan de  deur van het theater.

Over The Wiz
Als Dorothy de weg kwijt raakt beland ze in het wonderbaarlijke land  van Oz. Tijdens haar zoektocht naar de machtige tovenaar van Oz  ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkenman  zonder hart en een laffe leeuw zonder moed. Samen trekken ze op, op  zoek naar huis, gevoel, wijsheid, moed en bovenal zichzelf.

Wereldhits als ”Ease On Down The Road” en ”A Brand New Day” passeren  de revue. Muzikale begeleiding wordt verzorgd door het 12 koppige  gelegenheidsorkest met muzikanten uit de hele regio. Daarnaast wordt  de cast ondersteund door een turnvereniging én de klimvereniging  Top-it uit Bussum.

De cast staat op 2 en 3 juni 2018 met ‘The Wiz’ in Theater Gooiland in  Hilversum. De groep getalenteerde amateurs staan onder begeleiding van  een professioneel artistiek team. Met regisseur Daphne Bruineberg,  muzikaal leider Harold Geerts, choreograaf Bernadette Dengler en vocal  coach Paul Keizer.

De livestream is tussen 11 en 17u ook online te volgen via  www.facebook.com/daphnebruinebergproductions

Foto: ©Marjolijn Lamme / Marjolijn Lamme Photography

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.