Morgen door jou en mij

Morgen door jou en mij

Helaas zijn vanwege het Coronavirus alle voorstellingen tot 1 juni geannuleerd. Voor Annie de musical betekent dat automatisch dat de tournee ten einde is gekomen, aangezien op 24 mei de laatste voorstelling gespeeld zou worden. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een terugkeer van Annie. Zodra er meer duidelijkheid is, zal dit gecommuniceerd worden.

Tot die tijd zit er niets anders op dan wachten, thuis blijven en erop vertrouwen dat ook dit weer voorbij gaat. “Zit je diep in het slop? Kom op, wees monter! Want de toekomst bestaat, dit gaat voorbij!”, aldus onze Annie.

Zing je met ons mee?
Graag verspreiden we samen met JOU deze hoopvolle boodschap. Een klein lichtpuntje, even wat afleiding: ‘morgen’ gezongen door jou en mij. Aan zoveel mogelijk kinderen en volwassenen, jong en oud, willen we vragen om een video in te sturen waarin jij meezingt met ‘Morgen’. Al deze video’s verwerken wij tot één video en deze willen we op vrijdag 24 april op de Social Media kanalen van Annie publiceren.

Leuk, hoe doe ik mee?
Wil jij ook meezingen met Annie? Stuur dan uiterlijk op zondag 19 april jouw video in en wie weet zie je jezelf terug in de videocompilatie van ‘Morgen’Download via deze link het uitgebreide stappenplan en alle benodigde bestanden.

We wensen iedereen namens Annie de musical veel sterkte toe, uiteraard in goede gezondheid!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.