Moord in het theater: start kaartverkoop Curtains

Moord in het theater: start kaartverkoop Curtains


In oktober speelt Musicalvereniging Con Brio de productie Curtains in Oosterhout. Inmiddels is de reguliere kaartverkoop gestart via Theater de Bussel in Oosterhout. We zouden het daarom zeer op prijs stellen als u dit zou willen promoten onder uw volgers, op uw website en social media-platforms. In de bijlage vindt u de poster en banner.

Musicalvereniging Con Brio speelt dit jaar de Tony Award-winnende moordmysteriemusical Curtains: een komische whodunnit vol spanningen, intriges en romantiek, van de makers van Broadwayhits Cabaret en Chicago.

Als het doek tijdens de première van Robbin’ Hood valt voor hun hoofdrolspeelster, verschijnt inspecteur Frank Cioffi als een heuse Poirot uit de detectives van Agatha Christie ten tonele. Vanaf dan mag niemand het theater meer verlaten en zijn de schijnwerpers op iedereen gericht. Iemand heeft namelijk een moord op zijn of haar geweten…

Terwijl inspecteur Cioffi iedereen ondervraagd à la Sherlock Holmes, ontstaan er spanningen, intriges en romantische verwikkelingen.

Wanneer ook de recensies vernietigend blijken te zijn, maakt Cioffi van de gelegenheid gebruik om zijn eigen musicalervaring toe te passen. Maar repeteren voor een musical zonder hoofdrolspeelster blijkt knap lastig, wetende dat er een moordenaar in de buurt is…

De musical wordt gespeeld op onderstaande date:
•       Vrijdag 13 oktober om 20.00 uur
•       Zaterdag 14 oktober om 14.00 uur
•       Zaterdag 14 oktober om 20.00 uur
•       Zondag 15 oktober om 13.00 uur
•       Zondag 15 oktober om 19.00 uur

Kaarten zijn te bestellen via: https://www.theaterdebussel.nl/programma/4659/Curtains/Musicalvereniging_Con_Brio

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.