Modeavonturen in the Big Apple Met 100% Coco New York!

Modeavonturen in the Big Apple Met 100% Coco New York!

“100% Coco New York” brengt de avonturen van modeblogger Coco naar het bruisende New York, zowel in boekvorm als nu ook op het podium in het theater. Het verhaal volgt Coco (gespeeld door Anke Stilma) terwijl ze modelessen volgt aan de Teen Vogue University, vol enthousiasme maar ook met de uitdagingen van het missen van haar vriendje Bruno en het omgaan met de druk van een veeleisende docent, Kyon Gates (gespeeld door Jasper Brinkman). Samen met haar vriendinnen Apple (Esmeralda Oomen) en Ella (Suzanne van der Els) bedenkt ze een origineel concept voor haar eindopdracht, waarbij oude kleding nieuw leven wordt ingeblazen.

De cast van jong talent brengt frisheid en energie op het podium. Anke Stilma, al bekend van eerdere Coco-musicals, vertolkt Coco als een vrolijke en chaotische fashionista. Esmeralda Oomen schittert als de ‘hippie zen’ Apple en weet met haar spel de aandacht te trekken. Suzanne van der Els brengt levendigheid in de rol van de Britse Ella. Jasper Brinkman schittert in verschillende rollen, van de strenge docent tot het iconische Vrijheidsbeeld, met overtuigende veelzijdigheid. De muziek, gecomponeerd door Billy Maluw, en regie door Anne de Blok, dragen bij aan de sfeer van de voorstelling.

Het eenvoudige decor, voornamelijk bestaande uit kartonnen stukken met tekeningen erop, draagt bij aan de herkenbare stijl van de “100% Coco”-verhalen, maar kan soms de indruk wekken van een schoolmusical. Hoewel de voorstelling wat traag op gang komt en spanning mist in het verhaal, slaagt “100% Coco New York” erin een levendige en vrolijke musical te presenteren die aansluit bij de doelgroep waarvoor het is gemaakt.

“100% Coco New York” is tot eind april te zien in verschillende theaters en biedt een vermakelijke ervaring voor fans van de “100% Coco”-reeks. Voor meer informatie over kaartverkoop, bezoek www.cocodemusical.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.