Mirusia’s kerstlied ‘Snowflake’ wint prijs voor “Best Holiday Song” in Hollywood

Mirusia’s kerstlied ‘Snowflake’ wint prijs voor “Best Holiday Song” in Hollywood

Afgelopen week in Los Angeles heeft de meervoudig bekroonde Australische componist Katie Hardyman de prijs voor ‘Best Holiday Song’ in ontvangst genomen tijdens de Hollywood Music and Media Awards voor haar nieuwe kerstlied “Snowflake”, opgenomen door de internationaal Australische artiest Mirusia. In december komt Mirusia naar Nederland om tijdens haar theatertour Australische kerstliedjes ten gehore te brengen. 

De Hollywood Music In Media Awards (HMMA) is een prijsorganisatie voor originele muziek (Song en Score) in alle vormen van visuele media zoals film, TV, videogames, trailers, commerciële advertenties, documentaires, muziekvideo’s en speciale programma’s. “Zelden worden er in deze moderne tijd door songwriters nieuwe originele kerstliederen gecomponeerd, zeker niet door Australische songwriters”, zegt Mirusia. “Ik ben daarom zeer vereerd om deel uit te maken van de winst van deze prestigieuze prijs in de Hollywood-industrie.” 

Mirusia bracht 4 november de single “Snowflake” wereldwijd uit via streamingdiensten en op dit moment is het nummer overal te beluisteren, o.a. op haar nieuwe cd-release, genaamd “Merry Christmas”.  

Geluk voor de Nederlandse Mirusia-fans: van 8 december tot en met 2 januari toert Mirusia langs Nederlandse theaters om tijdens haar tour Merry & Bright samen met de beste muzikanten de mooiste melodieën en eigen werk te laten horen. Kijk voor meer informatie en de complete speellijst op www.ntk.nl/voorstelling/mirusia

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.