Mijn spannendste release ooit!!! Hier is ‘Slaapwandelaar’.

Mijn spannendste release ooit!!! Hier is ‘Slaapwandelaar’.

FOTO:©Bart Voncken

Daarom ben ik vandaag extra gespannen, extra trots dat ik mijn eerste NL-talige single ‘Slaapwandelaar’ aan jullie mag laten horen. En wat het extra bijzonder maakt? Slaapwandelaar is een duet met het iconische duo Fluitsma & van Tijn, bekend van het bij iedereen in het geheugen gegrifte ’15 miljoen mensen’. Dat de stem van Jochem Fluitsma klinkt samen met de mijne, en dat we dit in samenwerking met producer Eric van Tijn en Jens Munnik mochten maken is al een droom die uitkomt. En ik hoop dat dit liedje, dat precies dáárover gaat, durven dromen, nog meer dromen mag gaan waar maken voor me.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Je beluistert de song door op onderstaande link te klikken. Laat het me vooral weten via de socials. En delen is lief!

Veel liefs, en hopelijk tot heel snel!

Bart Voncken

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.