Meteen raak voor Vincent Voeten tijdens premièreweekend SMAAD

Meteen raak voor Vincent Voeten tijdens premièreweekend SMAAD

Met een avant-première op vrijdag 6 en de première van SMAAD op zaterdag 7 oktober 2023, kijkt comedian Vincent Voeten voldaan terug op een succesvol weekend. Zijn eerste avondvullende zaalshow zorgde afgelopen weekend tot tweemaal toe voor een uitverkochte CC De Werft in Geel. Kempenaar Vincent, die na het winnen van Humo’s Comedy Cup zijn baan als politieagent on hold zette, luidde zijn volavondshow-debuut in de comedywereld in met een knaller. Met de matrak in de hand en gewapend met de hem kenmerkende snoeiharde en gitzwarte humor, maait hij zich in SMAAD moeiteloos door alle heilige huisjes. De gevoeligheden laat het publiek ook best thuis.

Een nichemarkt vinden binnen de comedywereld is geen evidentie, maar Vincent, een groffe comedian zoals hij zichzelf omschrijft, doet het met glans. Zijn jaren ervaring als politieagent in politiezone Noorderkempen en de talloze interventies die hij daar deed, zijn dan ook de ultieme voedingsbron voor zijn donkere, gortdroge humor.

Met je debuutshow een masterclass comedy geven, het is er weinigen gegeven. Vincent Voeten deed het!
​​​​​​- Roel Tulleneers, programmator CC De Werft in Geel –

We gaan geen witzen weggeven, alleen zeggen dat ze kogelhard zijn en dat Voeten ze met precisie afvuurt. Hij legt aan, hij schiet en het is raak: zijn microfoon is zijn nieuwe dienstwapen geworden.
–  Jasper Van Loy, De Morgen –

“Vincent voeten grossiert in harde grappen. In zijn eerste zaalshow verzacht hij het ongemak. Hij slaat én zalft”
–  Karel Michiels, De Standaard –

Dit najaar patrouilleert Vincent tijdens zijn theatertournee nog verder door heel Vlaanderen, met de eerstvolgende stop in de Antwerpse Arenberg op 18 oktober. Tim Loobuyck verzorgt het voorprogramma. Tickets, info en speeldata SMAAD: https://www.vincentvoeten.be

FOTO:©Ymke Dirikx

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.