Met trots brengt Bos Theaterproducties komend seizoen 

Met trots brengt Bos Theaterproducties komend seizoen 

Met trots brengt Bos Theaterproducties komend seizoen weer een grote diversiteit aan artiesten naar het theater. Vertrouwde namen als Plien & BiancaPeter & Viggo en De Verleiders (hun 10e!) met gloednieuwe voorstellingen. De terugkeer van toneelklassiekers De Aanslag (met Leendert de Ridder) en tragikomedie Cyrano (met Jeroen Spitzenberger in zijn droomrol). En de licht-filosofische en brutale familiemusical De NEEhoorn bewerkt door Peter Heerschop en geregisseerd door Naomi van der Linden. Maar ook de hyperoriginele programma’s van het absurdistische collectief Zoutmus, de feministen van DAMN, HONEY en de Nederlandse Ambassadrice van Rotterdam Marja van Katendrecht.

Eeerder maakten wij al de terugkeer bekend van het Grammy Award-winnende Soweto Gospel Choir. Het 16-koppige koor is in december te zien met een nieuw programma vol hoopgevende muziek en betoverende harmonieën. Ook konden we daags na de voor NANOEK zeer succesvol verlopen Musical Awards hun ‘brave new musical’ The Last Five Years aankondigen, gevolgd door het nieuws dat een cast aangevoerd door Isa Hoes hét theateruitje voor vriendinnen gaat spelen in Casa Mia!

Nieuw bij Bos zijn de zelfbenoemde #singluencers Maarten en Tijmen van Popup Choir, die elke zaal aan het zingen krijgen in een twee uur durende 80s singalong met driestemmig hoogtepunt. Meer muzikaal moois is te zien en horen als Franklin Brown & TinyLittleBigband een spetterende hommage brengen aan Las Vegas Legends als Frank Sinatra, Elvis en The Ratpack. Of laat je meeslepen door de tekst van Toon Tellegen op muziek van Corrie van Binsbergen in de nieuwe voorstelling van Silbersee en Consensus Vocalis. 

Muziek is sowieso goed vertegenwoordigd in ons theateraanbod. De Nederpop All Stars komen met een nieuw programma: Nederpop2000. Met tijdloze nederpop hits uit de lijst der lijsten. Je kan op muzikale reis met Leonie Jansen & Carel Kraayenhof. Ze brengen een bonte muziekmix. Van Argentijnse volksmuziek tot Schotse traditionals, en van Nederlandse tot Arabische klanken. Of ga naar Kop in de wind, een verhaal dat verteld en gezongen wordt door Marjolein Keuning, begeleid door Leon Mennen op gitaar. 

Jeugdtheatercollectief Meneer Monster speelt in september wegens succes nog zeven extra voorstellingen gaat spelen van De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen én met een spannend nieuw theateravontuur komt genaamd Speelgoed

Naast het vele nieuws zijn er ook reprises van een aantal van onze toppers. Cabaretiers Andries TunruBoban Benjamin Braspenning en Stefan HendrikxPeter van RooijenMeester MarkRob & EmielIVYMads WittermansBeth & Flo.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.