Mentalist Timon Krause gaat op Nederlandse theatertour

Zijn talent bracht hem al de hele wereld over, maar vanaf september 2018 gaat mentalist Timon Krause eindelijk op tournee langs de Nederlandse theaters. Samen met muzikanten Henning Neidhardt en Kevin Wolf presenteert hij de unieke 3-man show MINDGAMES. Een extreem verrassende, magische en vermakelijke mix van live gedachtenlezen, hypnose, magie, muziek en niet onbelangrijk humor.

Geboren in Duitsland, opgeleid in Nieuw-Zeeland en nu woonachtig in Amsterdam heeft Timon Krause met zijn show reeds alle continenten bezocht. Hij sleepte diverse titels en prijzen in de wacht, o.a. Nederlandse Meester Mentalmagie 2014/2015 en werd hij als jongste winnaar ooit de Best European Mentalist (Nostradamus D’Or) 2016/2017. Daarnaast deed hij mee aan de wereldkampioenschappen der magie.

Na een kleinkunst en cabaret opleiding op de Paul van Vliet Academie in den Haag te hebben gevolgd studeert hij nu filosofie in Leiden. Voor Timon is magie de passie van zijn leven. Al toen hij 16 was publiceerde hij zijn eerste boek over het thema gedachten-lezen en schreef hij sindsdien diverse vakpublicaties. In september lanceert hij in Duitsland zijn nieuwe boek Du Bist Mentalist!”, denn wer Gedanken liest, ist ganz klar im Vorteil!.

Over muzikanten Henning Neidhardt en Kevin Wolf

Henning Neidhardt co-ontwikkelt het concept van MINDGAMES met Timon Krause. Van origine een jazz en reggae pianist, schrijft hij nu de unieke MINDGAMES-soundtrack.

Kevin Wolf brengt de beat! Na studies aan verschillende bekende muziekscholen in Europa, is hij nu een veel gevraagde bandcoach en de huisdrummer bij MINDGAMES.

MINDGAMES is van september t/m maart te zien in 57 theaters door heel Nederland. De première is op 19 oktober in het Zaantheater in Zaandam.

FOTO: ©Patrick Kaut

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.