Meneertje Meer (3+) Première – zondag 1 oktober  14:00 – Zaantheater

Meneertje Meer (3+) Première – zondag 1 oktober 14:00 – Zaantheater

Meneertje Meer is een voorstelling gebaseerd op het gelijknamige boek van Mark Haayema (Tekst) & Job van Gelder (illustratie). Dit prachtige boek is door Tg. Winterberg omgezet naar een voorstelling voor 3+ en is vanaf begin oktober tot en met december door heel Nederland te zien.

Acteurs Marlyn Coetsier & Mark Haayema bespelen in totaal meer dan 100 poppen tijdens de voorstelling. Beide acteurs spelen daarnaast momenteel in de NTR televisieserie: De Boterhamshow & Woezel en Pip. In Meneertje Meer onder regie van Job Raaijmakers (Gouden Krekel 2012 & Zilveren Krekel 2014) onderzoeken of meer altijd beter is of dat teveel echt bestaat?

In dit 40 minuten durende poppenspektakel zien we hoe in ieder van ons een Meneertje Meer suilt.

Verhaal
Meneertje wil ook.
Meneertje wil meer.
Meneertje wil alles,
elke keer weer.

Meneertje Meer gaat over een Meneertje dat steeds meer wil en steeds meer neemt. Hij maakt uiteindelijk zelfs meer Meneertjes van zichzelf. Maar die Meneertjes willen ook meer en meer. De wereld raakt overspoeld door Meneertjes. Dan wil Meneertje Meer niets meer.

Een beeldende en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar over alles willen hebben en meer dan dat. Totdat blijkt dat teveel echt bestaat.

Cast & Crew
Het succesteam van de vorige voorstelling van Tg. Winterberg (Sterrenwachter) komt weer bij elkaar bij Meneertje Meer. Aan het team is een nieuwe speler toegevoegd: Mark Haayema, o.a. bekend als acteur bij Peppa Pig, Warhorse, Woezel & Pip, Koekeloere en als schrijver van diverse kinderboeken en voorstellingen. Daarnaast staat natuurlijk artistiek leider van Tg. Winterberg: Marlyn Coetsier.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.