MELK; een motherfokking musical

MELK; een motherfokking musical

Op woensdag 13 september presenteerde NANOEK de voltallige cast van de nieuwe musical MELK. De cast bestaat o.a. uit Jonathan Demoor en Mylène d’Anjou. Met een taart- en fotomoment. Ook werd er een muziekstuk uit de voorstelling live gepresenteerd. Op 29 oktober gaat MELK in première in De Meervaart te Amsterdam.

NANOEK
NANOEK maakt Brave New Musicals met Brave New People: vernieuwende Nederlandse theaterproducties over maatschappelijke thema’s die je aan het denken zetten en je uitnodigen tot een goed gesprek. Afgelopen seizoen werd de eerste productie van NANOEK getiteld LOKROEP, de #wetoo musical, meermaals bestempeld tot een verrijking van het Nederlandse musicalgenre.

Niemand is van nature moeder; je wordt het. Met vallen en opstaan. MELK is een brave new musical over liefde, woede, spijt, teleurstelling en blijdschap, waarin het moederschap in al haar facetten wordt verteld.
 MELK
Je volgt een moeder die uit wanhoop in haar kofferbak gaat liggen, de enige plek waar ze echt niets meer moet. Ouders die niet alleen hun kind verliezen, maar langzaam ook elkaar. De persoon die geen kinderen wil, het stel bij wie het niet lukt, de vrouw bij wie het er gewoon nooit van gekomen is.
Na het zien van deze ‘motherfokking’ musical kijk je met een andere blik naar je moeder, jezelf en die irritante vrouw met het krijsende kind in een vliegtuig. 
 
MELK is een musical die volledig meebeweegt op elektronische muziek vol eerlijkheid, lef en humor, gemaakt en verteld door een collectief van explosief musicaltalent.

Artistiek team
Regie en concept: Anouk Beugels
Schrijvers: Marijn Bellaard, Sjaan Flikweert, Elisabeth van Nimwegen, Ianthe Mosselman
Componist: Charlotte Dommershausen 
Cast: Mylène d’Anjou, Jonathan Demoor, Roben Mitchell, Lisa Schol, Lieke van den Broek, Charlotte Dommershausen en Jules Christopher.
Dramaturgie: Eline de Jong, Anouk Mulder
Regie-assistent: Suzanne Heijdra
Staging: Pim Veulings
Lichtontwerp: Jan Kortbeek/Lightwise
Geluid: Jan van Dijk

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.