Mel Wallis de Vries ontvangt Achievement Award

Al 500.000 mensen bereikt met boeken, voorstellingen en film

Mel Wallis de Vries heeft vandaag een speciale Achievement Award in ontvangst mogen nemen. De succesvolle schrijfster kreeg de award uitgereikt omdat zij maar liefst 500.000 mensen heeft bereikt met haar boeken, musicals en film. Mel werd vanochtend na een interview op NPO Radio 1 verrast met de Achievement Award. 


Het oeuvre van Mel Wallis de Vries telt al vijftien boeken, drie musicals en een film. Van haar boeken werden er al 435.000 verkocht en al 30.000 mensen zagen haar musicals. De eerste verfilming van een van haar boeken, Vals, trok in de eerste weken al 35.000 bezoekers. In totaal heeft Mel haar verhalen dus al aan 500.000 mensen mogen vertellen.

Mel Wallis de Vries is een van de meest succesvolle youngadultschrijvers in Nederland. De afgelopen jaren won Mel al zes keer de Prijs van de Jonge Jury met haar boeken Vals, Schuld, Shock, Klem, Wreed en Pijn. Morssinkhof Terra Theaterproducties bracht de verhalen van Vals, Shock en Schuld naar het theater en de verfilming van Vals draait op dit moment in de bioscoop met in de cast onder anderen Abbey Hoes, Holly Mae Brood, Jelka van Houten en Romy Gevers. Kijk voor meer informatie op www.melwallisdevries.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.