Meidengroep Raak! vindt droomprins in Job Bovelander

Meidengroep Raak! vindt droomprins in Job Bovelander

Vandaag verschijnt de nieuwe single ‘Mijn Prins’ van meidengroep Raak!. Sharon, Roos en Daan gingen voor hun videoclip op zoek naar hun eigen droomprins. Na een lange zoektocht in het grootste natuurdoolhof van Nederland in Ruurlo vonden zij hem dan eindelijk in de persoon van Job Bovelander (bekend van o.a. Coole Piet uit de Club van Sinterklaas, Nieuwe Buren, VRijland, ANNE, Sonneveld en Dokter Tinus). De single met bijbehorende videoclip is vanaf vandaag te beluisteren en downloaden.

Raak! is de nieuwste act voor kinderen, bestaande uit de sportieve Sharon, de lieve Roos en de avontuurlijke Daan. ‘Mijn Prins’ is de vierde single van Raak!, welke later dit jaar opgevolgd zal worden door een compleet album. De single ‘Mijn Prins’ zal ook te horen zijn in de eerste theatertournee van de meidengroep. In de show ‘Raak! en de Magische Schoentjes’ komen Daan, Roos en Sharon na een swingend optreden terecht in het Sprookjesmuseum. Ze zien daar allerlei items uit beroemde sprookjes van Hans Christian Andersen en de gebroeders Grimm, maar ontdekken ook dat er nog maar één magisch schoentje in het museum staat.

Ook staan Daan, Roos en Sharon later dit jaar samen met Jochem van Gelder op het podium in zeven bijzondere theatershows ‘Jochem en Raak! vieren Sinterklaas.

Voor meer informatie over Raak!, zie de website www.ditisraak.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.