Mei is festivalmaand in het Vondelpark Openluchttheater!

In mei organiseert het Vondelpark Openluchttheater maar liefst vier festivals. Hiermee klinkt het startschot voor het komende seizoen. Vanaf juni is er elk weekend een uitgebreid programma met dans, muziek, jeugd, cabaret en klassiek.

Kinderbevrijdingsfestival
Zaterdag 5 mei |13:00-20:00u

Het enige bevrijdingsfestival in de randstad dat speciaal voor kinderen wordt georganiseerd. Er is een bomvol kinderprogramma met o.a. een feestelijk concert van soulman Steffen Morrison en de knotsgekke voorstelling De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen van Meneer Monster. Ook staat Kinderen van nu ontmoeten Kinderen van toen op het programma met verhalen van Amsterdammers die als kind de oorlog meemaakten. Verder zijn er allerlei activiteiten zoals theaterworkshops, straatspelletjes, een megagrote tekening onder de kastanjeboom en vrijheidskoekjes bakken met het KinderKookKafé.

Kwaku Summer Festival Downtown
Zondag 20 mei | 14:00-21:00u
Het Kwaku Summer Festival is terug in het Vondelpark Openluchttheater met de Downtown editie! Proef de heerlijke lekkernijen van de Javaanse, Caribische, Antilliaanse en Surinaamse eetstalletjes. Geniet van muziek, de gezellige sfeer en heel veel dansende mensen. Samen warmen we op voor het nieuwe seizoen in het Vondelpark én voor het grote Kwaku feest in Zuid-Oost dat in juli en augustus plaatsvindt.

Club Vondel Festival
Maandag 21 mei | 13:00-18:00u
Het nieuwste poptalent zie je bij het Club Vondel Festival. Vandaag spelen bands die op het punt van doorbreken staan of zelfs al een gevestigde naam zijn in de Nederlandse popscene. Deze middag biedt een sneak preview van wat je vanaf juni iedere zaterdagmiddag in het Vondelpark Openluchttheater kunt verwachten bij Club Vondel met o.a. Altin Gun, Kim Janssen en The Visual.

Summer Breeze Latin Festival
Zondag 27 mei | 13:30-18:00u
Het is maar goed dat het Vondelpark Openluchttheater geen dak heeft, anders was het er geheid afgegaan! Op zondag 27 mei wordt er een old school feestje gebouwd met het Summer Breeze Latin Festival. De hele middag lekker dansen in de openlucht! Er zijn workshops, dansshows, dance acts, unieke live muziek en entertainment met o.a. Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.