Mega Mindy en ROX maken superheldenfilm!

Mega Mindy en ROX maken superheldenfilm!

Groot nieuws voor alle fans van Mega Mindy en ROX! Eind deze maand starten namelijk de opnames van een gloednieuwe bioscoopfilm. Voor het eerst zullen superhelden Mega Mindy en ROX samen te zien zijn in een spannende film! MEGA MINDY VERSUS ROX zal dit najaar te zien zijn in de Vlaamse en Nederlandse bioscopen.

De opnames starten later deze maand, en zullen voornamelijk gebeuren op het zonovergoten Malta. Van de in totaal 20 draaidagen wordt er maar liefst 17 dagen gedraaid op de mooiste plekken van het eiland. Enkele hiervan waren eerder al het decor van kaskrakers als Troy, Gladiator en Game of Thrones. De variatie aan authentieke en originele locaties in Malta belooft spectaculaire filmbeelden op te leveren voor MEGA MINDY VERSUS ROX. Eerder trok Studio 100 al naar Malta voor de opnames van de film Piet Piraat en het Zeemonster. Dit smaakte duidelijk naar meer, want voor MEGA MINDY VERSUS ROX kiest Studio 100 voor de tweede keer Malta uit als de ideale locatie om deze avontuurlijke film te draaien.

Het verhaal
Opa Fonkel en Mega Mindy worden door Anita om hulp gevraagd. De Gouden Helm, die destijds een enorme kracht gaf aan Achiel, is gestolen. Wanneer Achiel de Gouden Helm opzette, veranderde hij in Waterman. Waterman was een echte superheld op Malta, want hij kon het weer bepalen. Als het stormde, joeg hij de wolken weg. Als het teveel regende, toverde hij de zon tevoorschijn. Jammer genoeg wilde Achiel meer en meer macht en veranderde hij langzaam maar zeker in een slechte superheld. Toen de bewoners hem niet meer wilden gehoorzamen, besloot hij het eiland te laten vergaan door met zijn krachten een immense storm te ontketenen. Anita’s moeder kon de ondergang van Malta voorkomen door de Gouden Helm van zijn hoofd te trekken, maar ze werd door de storm met helm en al meegezogen naar de onmetelijke diepten van de zee. Anita heeft na al die jaren de Gouden Helm eindelijk teruggevonden. Maar handlangers van Achiel, die zelf waarschijnlijk nog op Malta leeft, konden hem vrijwel meteen bemachtigen. Als Achiel de Gouden Helm weer in handen krijgt, zal hij alsnog zijn verschrikkelijke plan verder zetten en Malta verwoesten. Mega Mindy moet dit voorkomen en de Gouden Helm voorgoed vernietigen! Maar dit blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan, want Achiel is geen makkelijke tegenstander. Hij bedenkt het lumineuze plan om de Kolonel van Team ROX te ontvoeren en via een computersysteem zijn gedaante over te nemen. Zo kan hij Team ROX op missie sturen en hen wijsmaken dat Mega Mindy en haar familie gouddieven zijn. Er ontstaat een spannende strijd tussen Team ROX en Mega Mindy. Zal het bedrog tijdig uitkomen en kunnen Team ROX en Mega Mindy hun krachten bundelen? Kunnen ze de Gouden Helm terug bemachtigen en vernietigen of zal Achiel alsnog zegevieren en Malta voorgoed naar de zeebodem verbannen? Je beleeft het allemaal in de spannende film MEGA MINDY VERSUS ROX!

De cast staat te popelen om aan dit nieuwe filmavontuur te beginnen. Daarnaast zullen ook nog enkele gastacteurs hun opwachting maken op de set, deze worden binnenkort bekend gemaakt.
MEGA MINDY VERSUS ROX is een film van Studio 100, in een regie van Matthias Temmermans.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.