Meester Patissier/jurylid Heel Holland Bakt Robèrt van Beckhoven op theatertournee vanaf oktober 2021 met Food Experience ‘Bij Robèrt’

Meester Patissier/jurylid Heel Holland Bakt Robèrt van Beckhoven op theatertournee vanaf oktober 2021 met Food Experience ‘Bij Robèrt’

Na een stille periode kunnen we weer! Ook de Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven  gaat weer de theaters in met zijn interessante, vermakelijke en smakelijke voorstelling ‘Bij Robèrt’.

Theater biedt een extra dimensie: die van het ruiken en proeven. Robèrt, visionair op het gebied van food, in het bijzonder brood en banket, serveert het publiek -letterlijk aan zijn tafel- een theatrale foodexperience.

Een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met mooie verhalen, prachtige beelden en een theatraal sausje.

Robèrt van Beckhoven is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, een vakman die iedereen met zijn verhalen en anekdotes over cultuur en het bakkersvak, aan hem gekluisterd weet te houden.

Hij is bekend van TV programma’s als Heel Holland Bakt, CupCakeCup, Wie is de mol 2019, zijn eigen serie Brood en Tijd voor MAX en brengt met zijn Brabantse roots de gezelligheid dichtbij het publiek.

Oftewel: een verrassende theaterbeleving waarbij het publiek wordt gevraagd van tevoren geen al te stevige maaltijd te nuttigen!

De tournee is van 24 oktober tot en met 1 december in de Nederlandse theaters te zien.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.