Meer dan 25.000 tickets verkocht voor ‘Mees Kees Op Kamp’

Meer dan 25.000 tickets verkocht voor ‘Mees Kees Op Kamp’

Vorige week zondag ging de musical ‘Mees Kees Op Kamp’ in première en gisteren was het opnieuw feest! De gouden ticket award van de VVTP voor de verkoop van 25.000 tickets werd gisteren door producent Giovanni Sturkenboom van STENT Producties overhandigt aan de cast in de Goudse Schouwburg in Gouda.

De afgelopen jaren is ‘Mees Kees’ uitgegroeid tot één van de populairste meesters van Nederland. De meester kreeg vijf bioscoopfilms, twaalf boeken, diverse televisieseries en nu tien jaar na de première van de gelijknamige film: de musical.

”Het is echt te gek om te zien hoeveel jonge bezoekers én hun ouders genieten van de voorstelling. Afgelopen week werden we al overladen door prachtige vier-sterren recensies en nu deze award. Het is een mooie kroon op ons werk dat deze award uitgereikt kon worden, zeker zo vlak na de première!” aldus producent Sturkenboom.

De musical vertelt het verhaal over Mees Kees die met zijn klas op kamp gaat naar de duinen. Omdat Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van Dreus een geweldig kamp weet te maken!

De musical zal tot en met 21 mei 2024 te zien zijn door heel Nederland.

Ga voor meer informatie naar: www.meeskeesmusical.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.