Max van den Burg speelt de hoofdrol in de standup-musical “Safaripark Zuidas”

Max van den Burg zal de mannelijke hoofdrol gaan spelen in de nieuwe stand-up musical “Safaripark Zuidas” die vanaf 1 november zal spelen op diverse verrassende locaties op de Zuidas in Amsterdam. Dit theaterstuk zal geschreven worden door Erris van Ginkel en Roos Schlikker, met muziek van Maurits Fondse.

Max van den Burg studeerde in 2001 af aan de Toneelacademie Maastricht, waarna hij in verschillende theaterproducties te zien was bij onder andere Els Inc. en Filmorkest Max Tak. In 2008 volgde de overstap naar het solo – cabaret en in datzelfde jaar won Max de Publieksprijs op het Cameretten – festival. Sindsdien toert hij met zijn inmiddels vijfde soloprogramma door het land en is hij met grote regelmaat te zien in films en tv-series zoals New Kids Nitro, Brandnetels en Basilicum, Heer en Meester, Wat Als?, Rambam, Vakantie in eigen land, Bobby en de Geestenjagers en Michiel de Ruyter.

Safaripark Zuidas is een vernieuwende theatervorm. Wij noemen het een stand-up musical. Een stuk met humor, scherpte en muziek.
Een prikkelende ervaring voor iedereen die werkt of woont op de Zuidas maar ook voor iedereen die wel eens een duik in de Zuidas-bubble zou willen nemen.
Bij deze voorstelling kunt u een paar verrassende gebouwen bezoeken, waaronder het prachtige nieuwe duurzaam gebouwde CIRCL AbnAmro, het Schoengebouw , De Nieuwe Poort, Het ROC Zuid en het WTC, het eerste en oudste gebouw in het hart van de Zuidas.

Kaarten voor de voorstelling zijn te verkrijgen via www.theateropdezuidas.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.