MASTERCLASS BERGET LEWIS

MASTERCLASS BERGET LEWIS

Op 10 juni 2017 zal niemand minder dan Berget Lewis een Masterclass Zang verzorgen. Zij is één van Nederlands grootste zangeressen, in 2012 was zij winnaar van het programma ‘De beste zangers van Nederland’ en enkele seizoenen geleden schitterde ze als leading lady in de musical ‘Dreamgirls’. Daarnaast maakt ze deel uit van de ‘Ladies of Soul’ waarmee ze jaarlijks in uitverkocht Ziggo Dome staat.

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor iedereen die nog studerend is aan een theater- of muziekopleiding of die deze reeds afgerond heeft. Het geeft je de kans om je nog verder te ontwikkelen op het gebied van zang en interpretatie. In deze workshop krijg je 2,5 uur individueel en in groepsverband kans om te werken met Berget. Tijdens de masterclasses zal je begeleid worden door een pianist. De deelnemers die 1 van de 12 plekken hebben bemachtigd ontvangen van ons, twee weken van te voren, twee nummers om voor te bereiden.

Je wordt geselecteerd voor deze masterclass op basis van je CV en een korte motivatie. Om je aan te melden dien je je gegevens te mailen naar workshop@stentproducties.nl. Daarnaast vragen we je een filmpje te sturen waarin je een kort (pop)nummer zingt, dit hoeft geen professionele opname te zijn. Er zijn slechts 12 plekken beschikbaar voor deze masterclass en de gekozen deelnemers zullen, twee weken van te voren, twee voor te bereiden nummers van ons toegezonden krijgen.

Let op:

o Er zijn voor de masterclass slechts 12 plaatsen beschikbaar. Je bent afgestudeerd, of reeds studerend aan een theater- of muziekopleiding.
o Na betaling is de inschrijving pas definitief.
o Afmelden met restitutie is tot twee weken voor de masterclass mogelijk, hierna zal restitutie niet mogelijk zijn.
o STENT Producties behoudt zich het recht om bij onvoldoende aanmeldingen de workshop te annuleren. Indien jouw betaling al verricht is zal je recht hebben op restitutie. Ook behoudt STENT Producties het recht om wegens onvoorziene omstandigheden de masterclass te verplaatsen.

De masterclass zal plaatsvinden op zaterdag 10 juni 2017 van 14:00 tot 16:30 in Studio De Generator (Generatorstraat 18, 1014 AT Amsterdam) en het inschrijfgeld bedraagt €85,00 exclusief BTW. Deelnemers tot 21 jaar oud zijn vrijgesteld van BTW, vanaf 21 jaar en ouder wordt er BTW in rekening gebracht. Dit is wettelijk vastgesteld.

Voor vragen over deze masterclass kun je een mail sturen naar workshop@stentproducties.nl.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.