Martin Garrix voor de 7e keer terug op line-up Kingsland Festival

Martin Garrix voor de 7e keer terug op line-up Kingsland Festival

Martin Garrix keert terug op het grootste Koningsdag festival van Nederland. Bij de eerste editie in 2013 trad de DJ al op bij Kingsland Festival. Bij de 10e editie op 27 april aanstaande is Martin Garrix opnieuw de headliner. Dit wordt de 7e keer dat de DJ een set draait op het Koningsdag festival. E&A Events en 4PM Entertainment zijn enthousiast dat de wereldberoemde DJ in Amsterdam te zien en te horen zal zijn.

Het Koningsdag festival Kingsland heeft inmiddels een grote naam in Nederland opgebouwd. Op het festival, dat op drie locaties wordt georganiseerd, komen ongeveer honderdduizend bezoekers af. Daarmee is Kingsland het grootste Koningsdag festival van Nederland. “We zijn enorm blij dat Martin Garrix deze dag in zijn agenda speciaal vrijhield,” laat organisator Alex Hes weten. ‘Hij was er bij de start van Kingsland Festival al bij en nu 10 jaar later is hij er nog steeds. Het belooft weer spectaculair te worden, daar gaan we samen alles aan doen.”

Martin Garrix kreeg in 2013 internationale bekendheid met zijn single Animals. Als DJ speelde hij onder andere op wereldberoemde festivals als Coachella, Tomorrowland en het Ultra Music Festival. Ook werkte hij als producer samen met artiesten als Avicii, David Guetta, Bebe Rexha, Dua Lipa, Troye Sivan, Bono en The Edge. Vier jaar lang bezette Martin Garrix de nummer 1 positie in de iconische Top 100 lijst van DJ Magazine.

”Ik heb heel veel zin in Kingsland 2024. Koningsdag is één van mijn favoriete feestdagen en ik kan niet wachten om het met iedereen te vieren!” – Martin Garrix

Kingsland 2024 wordt dit jaar in Amsterdam, Groningen en Rotterdam georganiseerd. De volledige line-up van Nederlands grootste Koningsdag festival wordt op woensdag 24 januari bekendgemaakt.

Sinds 2013 organiseren E&A Events en 4PM Entertainment het grootste Koningsdagfestival van Nederland. Op Kingsland Festival zijn de meest uiteenlopende Dj’s, artiesten en muziekstijlen vertegenwoordigd, variërend van EDM en deephouse, tot hardstyle en urban. Een breed scala aan internationale en landelijke grootheden traden op tijdens eerdere edities van Kingsland Festival.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.