Martijn Fischer nog één keer in de huid van Hazes

Martijn Fischer nog één keer in de huid van Hazes

Aanstaande zondag 4 januari wordt de allerlaatste voorstelling van Hij Gelooft in Mij gespeeld in het DeLaMar Theater. Na 770 voorstellingen en meer dan 700.000 bezoekers valt het doek definitief voor deze succesvolle musical. Voor hoofdrolspeler Martijn Fischer is dit niet de laatste keer dat hij in de huid kruipt van Nederlands grootste volkszanger.

Martijn Fischer zal namelijk op 26, 27 en 28 maart 2015 optreden tijdens de derde editie van Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. Vele artiesten waaronder Roxeanne & André Jr. Hazes, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Danny de Munk, Anita Meyer, Jamai Loman en Peter Beense zingen onder begeleiding van de band van Eric van Tijn de grootste Hazes hits. Aan deze rij artiesten is nu ook Martijn Fischer toegevoegd.

Holland zingt Hazes is een ode aan het leven en de muziek van André Hazes aan de hand van zijn meest populaire nummers. Een meezingconcert voor iedereen; van trouwe fan tot de nieuwe generatie. Samen met het 15.000 koppige publiek laten de artiesten tijdens Holland zingt Hazes het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’herleven. Het publiek kan luidkeels meezingen met nummers van de in 2004 overleden zanger als ‘Bloed, Zweet en Tranen’, ‘Een Beetje Verliefd’, ‘Wij Houden van Oranje’, ‘De Vlieger’ en vele andere songs.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.