MARTIJN FISCHER NIEUWE VERLEIDER

MARTIJN FISCHER NIEUWE VERLEIDER

In Slikken én stikken, het vierde deel in de succesvolle reeks DE VERLEIDERS-voorstellingen, zal Martijn Fischer Pierre Bokma opvolgen, dat maakte George van Houts gisteren bekend in PAUW. Fischer is in Slikken én stikken te zien naast oudgedienden Victor Löw, Leopold Witte, Tom de Ket en George van Houts. De regie van Slikken én stikken is in handen van Aat Ceelen en Van Houts en De Ket tekenen voor het script.

Eerder werd bekend dat Pierre Bokma (Louis d’Or: de casanova’s van de vastgoedfraude) geen rol zou spelen in de nieuwe voorstelling van DE VERLEIDERS. Bokma heeft zich de komende seizoenen verbonden aan NTGent. Pierre Bokma is nog wel te zien in de herneming van het succesvolle Door de bank genomen deze zomer.

DE VERLEIDERS maken actueel theater met de diepgang van toneel en de urgentie en snelheid van cabaret. In alle delen worden belangrijke bestuurlijke kwesties op satirische wijze ontrafeld en toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. In Slikken én stikken geven DE VERLEIDERS een second opinion over ons zorgstelsel. Over patenten, onbetaalbare medicijnen, draaideurpatiënten, prijsafspraken, faillissementen van ziekenhuizen en miljardenwinsten van verzekeraars en farmaceuten.

Door de bank genomen is te zien in het nieuwe Luxor Theater en Koninklijk Theater Carré van 28 juni t/m 23 juli 2016.

Slikken én stikken gaat in première in Koninklijk Theater Carré op 10 oktober 2016.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.