Mart Hoogkamer gaat komend seizoen de Nederlandse theaters in 

Mart Hoogkamer gaat komend seizoen de Nederlandse theaters in 

Mart Hoogkamer gaat het theater in. Op 19 oktober staat hij met zijn theatershow Met een Lach en een Traan, waarin hij begeleidt wordt door een zevenkoppige band, in de Leidse Schouwburg waar de première is. Een dag eerder vindt in ditzelfde theater al de voorpremière plaats. Voor Mart, die in Leiden is geboren en getogen, komt hiermee een grote droom uit. Mart is tot en met december 2022 in theaters in het hele land te zien.

Mart Hoogkamer is de sensatie van Nederland. De 23-jarige zanger domineert momenteel alle media, hitlijsten, radio- en televisiestations. Sinds zijn nummer een hit Ik ga zwemmen verbreekt hij ieder record. Een eigen theatertournee kan dan ook niet uitblijven. Van september 2022 tot en met december 2022 is hij met de show Met een lach en een traan in veel Nederlandse theaters te zien. ‘Het is bizar wat ik allemaal in het afgelopen jaar heb mogen meemaken,’ laat Mart weten. ‘Een nummer 1 hit, twee keer in een uitverkocht Rotterdam Ahoy mogen staan, ik heb een Buma Award ontvangen en nu een waanzinnige theatershow met eigen band. En ja, het kon natuurlijk niet anders dan dat de première in mijn stad Leiden plaats vindt. Ik vind het een eer dat ik nu in een rijtje namen van artiesten kom die een eigen theatershow hebben.’ 

De Nederlandse volkszanger en entertainer pur sang brengt in zijn theatershow zowel Nederlandstalige muziek als Engelstalige evergreens. Een genre waar Mart in de zomer van 2020 op social media viral ging toen hij op het Spaanse strand zijn vertolking van Unchained Melody zong. Het zorgde voor wereldwijde aandacht en tientallen miljoenen streams. Tijdens de shows in het theater zingt Mart naast dit lied ook nummers als She Believes in me, Hurt, All by Myself en natuurlijk veel Nederlandstalige songs. De show wordt voor iedereen een feest der herkenning. 

Meer informatie en kaartverkoop: marthoogkamer.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.