Marlijn Weerdenburg weer op tour met Miss Molly & Me

Marlijn Weerdenburg weer op tour met Miss Molly & Me

Dat ‘Danni Lowinski’ Marlijn Weerdenburg kan zingen bewees ze onlangs al in het televisieprogramma It Takes Two.

Binnenkort toert ze met haar band Miss Molly & Me door het land met Bonnie and Clyde; een waanzinnig muzikaal theaterconcert vol folky, soulvolle muziek en een vleugje humor.

Marlijn Weerdenburg en Helge Slikker nemen je mee op roverspad! Volg met Miss Molly & Me de avontuurlijke sporen van het meeste beruchte duo ter wereld: Bonnie en Clyde. Met folky, soulvolle muziek, harmonieuze zang en een vleug humor herleeft het criminele stel dat zocht naar vrijheid en geluk. Miss Molly & Me liet zich inspireren en kwam met een prachtige verzameling enerverende en hartstochtelijke liedjes. Vorig jaar leidden try-outs van de voorstelling al tot het uitbrengen van het goed ontvangen album Bonnie and Clyde. Nu, in 2016, is het tijd voor de officiële tour.

Miss Molly & Me bestaat uit zangeres/actrice Marlijn Weerdenburg (It Takes Two, Broodje Gezond, Danni Lowinski en Wie is de Mol?) en Helge Slikker, bekend van zijn Gouden Kalf voor de filmmuziek van Kauwboy en onlangs te zien in Oeroeg. Samen met drummer Dave Menkehorst en bassist Lucas Dols brengen zij een waanzinnig muzikaal theaterconcert, waarbij alle gevoelens de revue passeren en je Bonnie en Clyde leert kennen zoals je ze nog niet kende.

Bezoek de website van Miss Molly & Me

Bonnie and Clyde is van 16 september t/m 20 november te zien in het theater.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.