Marleen van der Loo viert haar jubileum tijdens een eenmalig concert

Marleen van der Loo viert haar jubileum tijdens een eenmalig concert

Marleen van der Loo zit 25 jaar in het vak en dat gaat ze vieren met een eenmalig concert op 3 april 2017 in Midi Tilburg, geproduceerd door I&L Entertainment.

In haar rijke carrière speelde Marleen grote rollen in o.a. Tanz der Vampire, Elisabeth, Ciske de Rat, Cats, Love story, Mamma Mia, Footloose en Aida. Momenteel is ze te zien als Hannah Chaplin in Chaplin de musical.

Tijdens het concert zingt Marleen bekende en onbekende nummers uit diverse voorstellingen. Ook zal ze voor het eerst liedjes naar buiten brengen van haar eerste soloalbum, geschreven door haar broer Stijn van der Loo (componist van o.a. ken je mij/Trijntje Oosterhuis).

Er zullen diverse gastoptredens plaatsvinden van o.a. Pia Douwes, Jeroen Phaff, Anne Mie Gils en Goele de Raedt. De intieme en persoonlijke avond zal worden begeleid door een klein combo.

Kaarten voor het jubileumconcert zijn vanaf 1 januari 2017 te koop via www.midi-tilburg.nl.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij. Marleen wil de opbrengst schenken aan Alzheimer Nederland. Meer informatie is te vinden op www.il-entertainment.nl.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.