Mark van Haasteren wordt artistiek leider van musicalschool Musical 2.0

Mark van Haasteren wordt artistiek leider van musicalschool Musical 2.0

Nieuwe klassen starten in september!

Na ruim drie jaar nauw betrokken te zijn bij Musical 2.0, zal Mark van Haasteren de rol van artistiek leider op zich nemen. Mark zal – samen met Dennis Piek – de leiding hebben over het volledige lesaanbod en de te volgen koers van de musicalschool Musical 2.0.

Als (kinder)regisseur is Mark van Haasteren een gevestigde naam binnen het musicalvak. Zo was hij de afgelopen jaren betrokken als (kinder)regisseur bij o.a. ‘Fun Home’, ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ en ‘Sprookjessprokkelaar – de musical’. Voor Musical 2.0 regisseerde hij in 2018/2019 ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’ en dit seizoen ‘Disney’s High School Musical’.


“Het plezier, het enthousiasme en de professionaliteit die ik bij de workshops en de producties van Musical 2.0 heb mogen ervaren, zijn gigantisch aanstekelijk. Ik wil mijn passie voor talentontwikkeling inzetten om dit plezier, enthousiasme en professionaliteit te handhaven en verder te ontwikkelen tot een musicalschool waar op hoog niveau het musicalvak wordt gedoceerd”, aldus Mark van Haasteren.

Oprichter en zakelijk leider van Musical 2.0 Dennis Piek vult aan: “Het is fantastisch dat Mark, met al zijn kennis en ervaring, zich bindt aan Musical 2.0. We hebben de afgelopen tijd samen hard gewerkt aan het vernieuwde lesaanbod en zijn trots op de stappen die we als musicalschool de komende tijd gaan maken.”

Musicalklassen voor alle leeftijden en niveaus

Vanaf september biedt Musical 2.0 musicalklassen voor leerlingen van 7 t/m 20 jaar oud en voor het eerst ook voor alle niveaus. Zowel voor de leerling die net begint, als de leerling met de ambitie om door te stromen naar een productie of vakopleiding. Er zijn al musicalklassen vanaf 1,5 uur per week tot aan de intensievere opleidingsklassen (2,5 uur per week) en de productiegroep (4-6 uur per week).

Voor meer informatie over het lesaanbod en de voorinschrijving, kijk op www.musical.nl.

Foto: Isabeau Bosscher

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.