Mark van Eeuwen en Dave Mantel beiden in ‘The Bodyguard’

Mark van Eeuwen en Dave Mantel beiden in ‘The Bodyguard’

Mark van Eeuwen en Dave Mantel gaan beiden de rol van bodyguard Frank Farmer spelen in de musical The Bodyguard.

Samen met Romy Monteiro en Carolina Dijkhuizen en de voltallige cast werden zij vanmiddag gepresenteerd op Schiphol Oost. De musical The Bodyguard met de vele hits van Whitney Houston, waaronder I Wanna Dance With Somebody, Run To You, One Moment In Time en natuurlijk haar grootste wereldhit I Will Always Love You, is vanaf 13 september exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Mark van Eeuwen
Onlangs ging de speelfilm Rendez-Vous in première waarin Mark een hoofdrol speelt. Tevens speelt hij een van de hoofdrollen in de Hollywood-productie Kidnapping Freddy Heineken. Van januari tot maart 2015 was Mark met het toneelstuk Geluk door heel Nederland te zien in het theater. Eerder was Mark onder andere te zien in de populaire televisieserie Goede Tijden, Slechte Tijden, speelde hij (gast)rollen in televisieseries zoals Voetbalvrouwen, Rechercheur Ria en recent in Dagboek van een Callgirl. In 2010 speelde Mark een hoofdrol in de speelfilm De Eetclub van auteur Saskia Noort.

Dave Mantel
Na zijn opleiding aan de Amsterdamse Toneelschool was Dave in het theater te zien in En toen waren er nog maar… van het Thriller Theater en in Bedgeheimen van Haye van der Heijden. Op televisie speelde Dave de rol van rechercheur Menno Kuiper in de tv-serie Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2013 speelde hij de rol van treiterende klassenleraar Mike in de film Spijt!. Daarnaast was hij te zien in de films Sonny Boy (2011) en De Groeten van Mike (2012) en tv-series Dokter Tinus en Danni Lowinski. Dave is naast zijn werk als acteur ook werkzaam als fotograaf en filmmaker.

Verhaal
Frank Farmer, voormalig Secret Service agent, wordt door popster Rachel Marron ingehuurd als bodyguard om haar te beschermen tegen een psychopaat. Kan Frank zowel Rachel als haar familie beschermen tegen de dreiging van een stalker of is de ontluikende aantrekkingskracht die ze voor elkaar voelen een veel grotere uitdaging?

BRON: AVROTROS.NL

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.