Marjolein Keuning terug in het theater met eigen muziektheatervoorstelling

Marjolein Keuning terug in het theater met eigen muziektheatervoorstelling

Foto: Frank Ruiter

Marjolein Keuning (o.a. bekend van Goede Tijden, Slechte TijdenLes Misérables, Russen) is volgend seizoen te zien met haar eigen muziektheatervoorstelling Kop in de Wind, waarin ze op zoek gaat naar wie ze is als ze op zichzelf aangewezen is. Verteld en gezongen door haarzelf en begeleid door Leon Mennen op de gitaar. De voorstelling speelt van januari t/m maart. Kaartverkoop is gestart.

“Ik had yoga, mindfulness, therapie en pilates geprobeerd, u kent dat wel, maar wat ik dus eigenlijk gewoon bleek te willen was: lopen! In de natuur. Met een tent en eten voor een week. Weg van de beschaving en: alleen! Hoe zal dat zijn? Wie ben ik, als ik helemaal op mezelf aangewezen ben? Ik loop natuurlijk de kans dat ik mezelf enorm tegenval…” – Marjolein Keuning

Marjolein Keuning

Marjolein Keuning is zangeres, actrice en presentatrice. In de loop van haar carrière heeft ze zich gevestigd als veelzijdige en getalenteerde persoonlijkheid in de entertainmentindustrie. Ze studeerde zang aan het Rotterdams Conservatorium en speelde Grizabella in de musical Cats in Hamburg, waarna ze in 1989 het diploma uitvoerend en docerend musicus behaalde. 

Ze is vooral bekend geworden door haar optredens in verschillende Nederlandse films, televisieseries en theaterproducties, o.a. als Maxime Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast haar werk in GTST heeft Marjolein ook in andere televisieseries gespeeld, zoals Russen en Flikken Maastricht. Tussen 1997 en 2001 heeft ze het TV-programma Het Gevoel Van… gepresenteerd. Ook heeft ze in diverse theaterproducties gestaan, waaronder Les Misérables, Chicago en You’re The Top en eigen voorstellingen Turf en De Verwarring gemaakt.

Kop in de Wind

Kop in de wind is een verhaal dat verteld en gezongen wordt door Marjolein Keuning, begeleid door Leon Mennen op gitaar. Als je 30 jaar getrouwd bent, als je moeder van 2 volwassen dochters bent: weet je dan eigenlijk nog wie je alléén bent? Hoe je het met jezelf hebt? Is het gezellig? Verveel je je, ben je bang? Val je jezelf tegen of mee?
 
Marjolein Keuning besloot het te onderzoeken op een solo wandeltocht, met rugzak, tent en eten voor een week, dwars door Engeland, van kust tot kust. Wat ze tegenkwam, ziet u in haar muziektheatervoorstelling, waarin ze o.a. nummers zingt van Sting, CPR en Gillian Welch, vertelt en af en toe haar tent opzet. 
 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.