MARJA VAN KATENDRECHT BRENGT CARNAVALSNUMMER UIT

MARJA VAN KATENDRECHT BRENGT CARNAVALSNUMMER UIT

Op maandag 9 januari heeft Marja van Katendrecht (ambassadrice van Rotterdam) een nieuwe carnavalskraker uitgebracht: ’t Lichie van de Koelkast. Marja: “Soms zit je te denken en vraag je je van die dingen af.”. Vanaf maart tourt Marja van Katendrecht met haar voorstelling Marja’s Relatie Advisatie Show door heel Nederland. De videoclip is te bekijken op YouTube.

Marja van Katendrecht
Een echte Rotterdamse, en al jaren beroemd in haar stad, dat is Marja van Katendrecht. Ze zet zich graag in voor mensen uit het Rijnmondgebied, met als doel te ervaren wat er speelt in de samenleving. In 2008 heeft Marja de persoonlijkheidsprijs Camaretten binnengesleept, en was zij eerder te zien in diverse theaters met haar voorstelling Marja’s Grote Tupper Topper Show.

Marja van Katendrecht over haar carnavalsnummer: “Dit is mijn eerste carnavalsnummer. Soms zit je te denken en vraag je je van die dingen af. Ik ook hoor en daarom heb ik dat op muziek gezet.”.

Marja’s Relatie Advisatie Show
Nadat Tupperware eenzijdig de relatie met haar verbrak, volgde voor Marja een lastige tijd. Bij de pakken neerzitten is voor haar geen optie en nu voelt zij de noodzaak om diverse relatie-situaties uit het leven te gaan ontrafelen. Tijdens deze door haar zelf ontwikkelde cursus-avond, prikkelt zij zichzelf en haar publiek en geeft (on)gevraagd advies. Marja schijnt haar licht op de toekomst en doorziet menselijke patronen. Zij mijmert over levensdoelen en zoekt naar nieuwe inzichten die toegang geven tot de Bron van het Geluk. Tijdens een bonte avond vol verrassingen hoopt zij van ieders (gebroken) hart weer een warm kloppend orgaan te maken.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.