Mariska van Kolck ontvangt ‘De Graaf & Cornelissen Wisseltrofee’ 2020 en scoort rol in TITANIC

Mariska van Kolck ontvangt ‘De Graaf & Cornelissen Wisseltrofee’ 2020 en scoort rol in TITANIC

De ‘De Graaf en Cornelissen Wisseltrofee 2019/2020’ werd vandaag uitgereikt aan Mariska van Kolck tijdens een interview met Shownieuws over de nieuwe musical HAAL HET DOEK MAAR OP van Appelscha tot Zierikzee.

Sinds 12 jaar wordt deze interne blijk van waardering voor een opmerkelijke creatieve prestatie uitgereikt. Eerder aan onder meer actrices Marjolijn Touw en Esmée Dekker. Mariska van Kolck krijgt de wisseltrofee voor haar rol als Kniertje in de musical Op Hoop van Zegen. Een rol waarmee ze vriend en vijand verraste, waarvoor ze prachtige recensies kreeg en waarmee ze het publiek tot tranen toe wist te roeren.

Mariska speelde voor De Graaf & Cornelissen Entertainment eerder in de musicals Wat Zien Ik?! en Nonsens, de toneel-comedy Happy Hour en zal vanaf 13 januari te zien zijn in de nieuwe intieme Nederlandse musical HAAL HET DOEK MAAR OP – van Appelscha tot Zierikzee.

Voor het seizoen 2020/2021 is Mariska door De Graaf & Cornelissen gevraagd voor de rol van Ida Straus in de musical TITANIC, naast onder anderen René van Kooten.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.