Marijn Brouwers zaterdag a.s. in Openluchttheater Vondelpark

Marijn Brouwers zaterdag a.s. in Openluchttheater Vondelpark

Marijn Brouwers is aanstaande zaterdag om 20.30 uur te zien in het Openluchttheater van het Amsterdamse Vondelpark. Hij brengt een teaser van zijn voorstelling Bon Anniversaire die vanaf 18 september in de Nederlandse theaters te zien is. In Bon Anniversaire komen de mooiste nummers van de wereldberoemde zanger Charles Aznavour voorbij, in het Nederlands. Marijn wordt begeleid door Marc-Peter van Dijk op piano en Reyer Zwart op bas. Het concert duurt 30 minuten en is gratis toegankelijk.

Aznavour schreef en zong meer dan 1000 liedjes zoals For me formidable, Hier encore, La Mamma,She. Hij zong in het Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans. Maar niet in het Nederlands. Ter gelegenheid van zijn 90ste verjaardag geeft Marijn hem zijn mooiste nummers in het Nederlands cadeau. De avondvullende voorstelling gaat op 12 oktober in première in De Kleine Komedie.

Marijn Brouwers (Five Easy Pieces, Ciske de Rat, Zorro) is afgestudeerd aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam en aan de opleiding Master of Music van het Conservatorium in Tilburg. Met de voorstelling Beste Meneer Halsema bracht hij afgelopen seizoen een muzikaal eerbetoon aan Frans Halsema en ontving hiervoor lovende reacties van pers en publiek. “Ik wil de chansonnier nieuw leven inblazen, zoals Stromae maar dan met luisterliedjes” aldus Marijn.

www.marijnbrouwers.nl
www.youtube.com/watch?v=3ZwVb3Lfvo4

Foto: Myrthe Mosterman

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.