Marcel Visscher neemt rol Gaston over van Freek Bartels

Marcel Visscher neemt rol Gaston over van Freek Bartels

Beauty and the Beast verlengd tot en met 4 september in het AFAS Circustheater Scheveningen

Disney’s Beauty and the Beast , waar inmiddels al 100.000 kaarten voor zijn verkocht, krijgt een nieuwe Gaston. Marcel Visscher neemt vanaf april 2016 deze rol over van Freek Bartels die in het toneelstuk Mothers and Sons gaat spelen. Marcel Visscher was sinds de première op 13 december 2015 al de vaste vervanger van Freek Bartels. “Marcel speelt de rol van Gaston op een fantastische manier, hij heeft de afgelopen maanden al een aantal keer proef kunnen draaien en we zijn heel blij dat hij de rol van Freek over gaat nemen”, aldus Albert Verlinde. De hoofdrollen in de door pers en publiek bekroonde musical worden gespeeld door onder anderen Anouk Maas (Belle), Edwin Jonker (Beest), Tony Neef (Lumière) en Loeki Knol (Mevrouw Pot).  De musical die in de afgelopen weken al velen harten heeft veroverd is tot en met 4 september te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Meer informatie:  www.beautyandthebeast.nl

Marcel Visscher
“Ik vind het een geweldige kans om de rol van Gaston elke voorstelling te mogen spelen. Het is een heerlijke, ijdele, macho spierbundel die indruk probeert te maken op de prachtige Belle”, aldus Marcel Visscher. Marcel was eerder te zien in onder andere Moeder, Ik Wil Bij De Revue, Cirque Stiletto 2 met Ellen ten Damme, Shrek de Musical, Miss Saigon, Petticoat en Cats. Voor Hairspray won hij in 2010 een John Kraaijkamp Musical Award voor zijn rol als Corny Collins. Vorig jaar was hij te zien in Koefnoen Presenteert: Stessen.

Het verhaal van Disney’s Beauty and the Beast
Wie kent het verhaal niet van de mooie Belle die terechtkomt in het duistere kasteel van een jonge prins die door een vloek is veranderd in een verschrikkelijk beest? Gesteund door het voltallige personeel dat door de vloek in huisraad is veranderd, stort Belle zich in een avontuurlijke zoektocht naar de ware liefde om uiteindelijk in de innerlijke schoonheid van het afzichtelijke beest te leren geloven. Alleen dan kan de betovering verbroken worden.

Fotocredits: Jan Jelle de Boer

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.