MAN MAN MAN, DE PODCAST TE ZIEN IN 40 THEATERS TEGELIJKERTIJD!

MAN MAN MAN, DE PODCAST TE ZIEN IN 40 THEATERS TEGELIJKERTIJD!

Amsterdam, 3 december 2020 – Man man man, de podcast host op 10 januari 2021, vanuit de Goudse Schouwburg, de laatste aflevering van het huidige seizoen via een livestream die in 40 theaters in Nederland te zien zal zijn. Geheel “coronaproof” beleven de fans via een groot scherm live de opname van hun favoriete podcast.
 
Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren vervolgen zoals altijd hun eindeloze zoektocht naar mannelijkheid door te doen waar ze goed in zijn: een podcast maken. Corona gooide roet in het eten waardoor de laatste aflevering van alweer het vijfde seizoen niet met een groot live publiek kan plaatsvinden. Om het huidige seizoen toch samen met hun fans af te sluiten, livestreamen de mannen de aflevering vanuit de Goudse Schouwburg naar 40 theaters door heel Nederland. Een interactieve stream vol bijzondere momenten en intieme verhalen in een ander jasje! Per zaal zijn er slechts 30 plekken beschikbaar om de livestream te volgen en in Gouda kunnen 30 fans zelfs live bij de opname aanwezig zijn.
 
De kaartverkoop start vrijdag 4 december om 10:00 uur via manmanmandepodcast.nl en via de theaters.
 
Meest beluisterde podcast in 2020
Op 1 augustus 2018 lanceerden radiomakers Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren hun podcast Man man man, de podcast. Iedere twee weken gaan ze op zoek naar hoe mannelijk ze eigenlijk zijn, steevast aan de hand van een thema. Zo zijn afgelopen jaar onder andere geld, afscheid, samenwonen, feestjes en drugs behandeld. Altijd eerlijk en zonder blad voor de mond.
In korte tijd is het trio door Nederland in het hart gesloten en won het een BNR Dutch Podcast Award, twee Online Radio Awards en een Marconi Online Award. Regelmatig staat de podcast op nummer 1 in de hitlijst van best beluisterde podcasts op Spotify, of in de top 20 van de Apple Podcasts Chart en is onlangs uitgeroepen tot meest beluisterde podcast van 2020.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.