Man man man, de podcast opnieuw op tour langs Nederlandse theaters

Man man man, de podcast opnieuw op tour langs Nederlandse theaters

Man man man, de podcast gaat opnieuw het theater in! De eerste, volledig uitverkochte, theatertour van Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren is nog bezig, maar ze kunnen al uitkijken naar de volgende tour. Dit najaar doen ze namelijk maar liefst eenentwintig steden aan met hun theatershow. Tickets voor de shows, inclusief de allereerste show in België, zijn vanaf vrijdag 6 maart te koop.

De kersverse theatermakers vervolgen met deze tweede theatertour hun eindeloze zoektocht naar mannelijkheid door te doen waar ze goed in zijn: een podcast maken. Maar dan samen met het publiek. Niets staat vast en geen avond is hetzelfde. Wat er in het theater wordt verteld, moet daar ook blijven… Een interactieve voorstelling, vol bijzondere momenten en intieme verhalen!

Over Man man man, de podcast
Op 1 augustus 2018 lanceerden radiomakers Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren hun podcast Man man man, de podcast. Iedere twee weken gaan ze op zoek naar hoe mannelijk ze eigenlijk zijn, steevast aan de hand van een thema. Zo zijn afgelopen jaar onder andere geld, afscheid, samenwonen, feestjes en drugs behandeld. Altijd eerlijk en zonder blad voor de mond.

In korte tijd is het trio door Nederland in het hart gesloten en won het een BNR Dutch Podcast Award, twee Online Radio Awards en een Marconi Online Award. Regelmatig staat de podcast op nummer 1 in de hitlijst van best beluisterde podcasts op Spotify, of in de top 20 van de Apple Podcasts Chart.

Kaarten zijn vanaf vrijdag 6 maart om 10:00 uur te koop via www.manmanmandepodcast.nl  en via de theaters.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.