Makers van musical De Marathon brengen All Stars naar het theater

Makers van musical De Marathon brengen All Stars naar het theater

Na het overweldigende succes van de musical De Marathon brengt theaterproducent KemnaSenf in samenwerking met het Luxor opnieuw een oer-Hollandse film naar het theater: All Stars. Creatief duo Thomas Acda en Job Gosschalk tekent wederom voor muziek en regie. Ook Jean van de Velde en Rolf Koot, respectievelijk regisseur en producent van de originele film, zijn betrokken bij de ontwikkeling. De voorstelling over de voetballende vriendengroep is in seizoen 2018-2019 te zien in de Nederlandse theaters en beleeft zijn première op 14 oktober 2018 in het nieuwe Luxor Theater te Rotterdam.

De audities voor Neerlands bekendste fictieve voetbalelftal zijn in volle gang. Filmmaker Jean van de Velde verheugt zich op de samenwerking met theaterproducent KemnaSenf: “KemnaSenf bewijst met De Marathon dat een vertaling naar theater een unieke beleving oplevert. Ik kijk er dan ook naar uit om All Stars, het vriendenverhaal dat door heel Nederland in de armen is gesloten, nu op een weer geheel nieuwe manier tot leven te zien komen.”

All Stars is een verhaal over vriendschap, volwassen worden en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. Het wekelijkse potje van de vrienden Bram, Mark, Johnny, Peter, Paul, Willem en Hero is echter vooral bedoeld om de groep bij elkaar te houden, want in aanloop naar hun 500ste wedstrijd lijken de verschillen tussen de mannen steeds groter.

KemnaSenf is een samenwerking tussen Kemna Theater en Senf Theaterpartners die staat voor hedendaags repertoire waarbij de krachten van beide theaterproducenten optimaal worden benut. Andere titels van KemnaSenf zijn o.a. Moeders en Zonen, de theatervoorstellingen van Rundfunk, From Sammy with Love en Vastgoed B.V.

Voorinschrijven op de allereerste tickets en het allerlaatste nieuws kan op www.allstarsdemusical.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.