Magische familieshow Wonder School LIVE

Magische familieshow Wonder School LIVE

Wardo, de verwonderaar, bekend van het populaire TV-programma Wonder School bij RTL Telekids, is vanaf maart te zien in het theater met de unieke magische familieshow Wonder School LIVE . Wardo neemt het publiek mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies en onvoorstelbare goochelkunsten. Niet alleen kinderen maar ook hun ouders, opa’s en oma’s zullen zich verwonderen.

Wardo droomt ervan om ooit te kunnen vliegen, maar om dit te kunnen bereiken moet hij eerst een aantal wonderlijke  opdrachten vervullen. Vergezeld door een  mysterieuze Hartendame, en een  pratend konijn gaat Wardo met hulp van het publiek de uitdaging aan. In een magisch avontuur verbaast Wardo het publiek met verschijningen, verdwijningen, vliegkunsten en voorspellingen. Uiteraard worden de jonge verwonderaars veelvuldig uitgenodigd actief deel te nemen aan de acts en krijgen ze hier en daar zelfs een truc uitgelegd, zoals dat hoort in Wonder School.

Kinderen mogen na de voorstelling in de foyer van het theater samen met Wardo hun eigen trucs laten zien tijdens de Wonder School Afterparty. Zij, en alle andere kinderen ontvangen na afloop een echt Wonder School Diploma.

Wardo Wonder wordt vertolkt door Nick Nielsen. Nick is tweevoudig Nederlands kampioen goochelen, presentator en programmamaker . Vanuit zijn passie voor magie heeft hij Wonderschool ontwikkeld. In Wonderschool, eerst alleen op Televisie maar nu ook in het theater, leert hij kinderen op een humoristische manier hoe zij zelf anderen kunnen verwonderen.

Wonder School LIVE is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met RTL Telekids en Just Media Group. Voorzien van een magisch decor, swingende liedjes en uiteraard de nodige dosis humor, staat Wonderschool LIVE garant voor een complete show geschikt voor de hele familie.

De eerste try out van Wonder School LIVE is te beleven in Theater De Bussel in Oosterhout op zaterdag 19 maart 2016. Voor meer informatie en de speellijst, ga naar www.WonderSchoolLIVE.nl

FOTO: Otto van den Toorn

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.