Magisch ballet op ijs. 

Magisch ballet op ijs. 

Tekst en foto’s: Sabine Vercouteren

Na een zeer groot succes van Swan Lake on Ice en Notenkraker on Ice komen de Imperial Ice stars, terug met weer een verpletterde theatervoorstelling in het Luxor Theater: Sleeping Beauty on Ice. Met een cast van 23 Olympische kunstschaatsers zorgen ze voor een betoverde voorstelling. Begeleid door de prachtige muziek van Tsjaikovski. 

Doornroosje is het geliefde verhaal van een vervloekte prinses die gedoemd is om honderd jaar te slapen. De betoveringen worden uiteindelijk verbroken wanneer een knappe prins haar wakker maakt met een kus.

Rook, donder, bliksem, vliegende tovenaars en prinsessen, talloze lifts en pirouettes, en hier en daar een Olympische sprong. (aantal rondjes niet geteld..) En natuurlijk een kostuumafdeling die alles uit de kast heeft gehaald om te passen bij het prachtige decor met vele mooie en felle kleuren.

De verhaallijn gaat in een vrij rap tempo met hier en daar een kleine val partij. Want met zo een kleine oppervlakte kan je toch je bocht moeilijk inschatten. Sleeping Beauty on Ice heeft alles wat een Doornroosje op schaatsen moet hebben om een feestje te bouwen voor de hele familie.

Voor meer informatie: http://www.imperialicestars.com/sleeping-beauty-on-ice

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.