Magic-duo Rob en Emiel terug in de theaters met gloednieuwe voorstelling The Da Vinci Ode

Magic-duo Rob en Emiel terug in de theaters met gloednieuwe voorstelling The Da Vinci Ode

Prijswinnend duo Rob en Emiel zullen aankomend theaterseizoen met hun nieuwe voorstelling The Da Vinci Ode opnieuw bezoekers doen wegblazen met hun psychologische experimenten en vingervlugheid. Op 5 februari zal de voorstelling in Schouwburg de Meerse in première gaan. Kaartverkoop is gestart.

The Da Vinci Ode
In The Da Vinci Ode ontrafelen Rob en Emiel geheimen en mysteries. Gewapend met een verzameling aan psychologische experimenten, vingervlugheid en verbijsterende mind-reading nemen ze je mee op een reis door de tijd. The Da Vinci Ode is een magische en niet te bevatten voorstelling vol humor waarbij de bezoekers meer krijgen dan ooit tevoren. In hun unieke mix van cabaret en magic sta je versteld en ga je twijfelen over alles wat je dacht dat echt was. Kraken zij de code en lukt het ze om het onmogelijke mogelijk te maken? Zo zag je Rob en Emiel nog nooit!
 
Rob & Emiel
Rob & Emiel wonnen al tientallen nationale én internationale prijzen (o.a. huidig- en 14-voudig Nederlands Kampioen en 3 podiumplaatsen op het WK Magic). Daarnaast maken zij TV programma’s (o.a. Street MagicMagic BattleTestcase) en verzorgen ze optredens en events in binnen- en buitenland. The Da Vinci Ode is hun achtste avondvullende theatershow. Met zo’n brede basis ben je gegarandeerd van een bijzondere avond uit.

Pers over Rob & Emiel
“Pure magie, absolute wereldtop” – I love theatre
“Rob en Emiel staan op eenzame hoogte”- Musicalnieuws
“Podiumkunstenaars van wereldniveau”- Theaterkrant
“Topniveau, strak en vakkundig uitgevoerd” – Theaterparadijs

Foto: Laura Marijn

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.