MAE STAGE PRODUCTIONS BRENGT ENGELSTALIGE PRODUCTIE VAN “SPRING AWAKENING”

MAE STAGE PRODUCTIONS BRENGT ENGELSTALIGE PRODUCTIE VAN “SPRING AWAKENING”

“I will sing the song of purple summer.” Zing jij mee?In het voorjaar van 2021 zal MAE Stage Productions haar eerste (Engelstalige!)musicalproductie op de planken brengen en is daarvoor op zoek naar musicaltalent vanaf 16jaar. De productie zal geheel in het Engels (de originele versie van het stuk) opgevoerd worden en wordt begeleid door regisseursduo Marvin van der Horst en Melissa Zijsling en muzikaal leider Daan Achterberg.
Voor deze productie zoekt MAE 13 sterke zangers en spelers (M/V, 16+/18+/25+) voor de hoofd- en bijrollen, evenals +/- 4 personen voor een klein maar sterk (dans- en zang)ensemble. De repetities voor deze unieke productie zullen plaatsvinden op de dinsdagavond van 19.00-22.00 in het Torenlaantheater te Zeist vanaf september 2020. De audities vinden plaats op dinsdag 1 en woensdag 2 september, met eventuele call-backs op dinsdag 8 september, welke allemaal plaatsvinden in Zeist.
Meer informatie (rol beschrijvingen, deelnamekosten, etc.) en het aanmeldformulier zijn te vinden op ​www.maestageproductions.nl​. Ben jij het talent wat we zoeken? Wil jij graagdeelnemen aan deze prachtige productie met haar fantastische songs in de ORIGINELE taal(o.a. “Totally fucked”, “Song of purple summer” en “Mama who bore me”)? Meld je gauw aan!


Het verhaal

Spring Awakening is een rockmusical van Sater & Sheik , gebaseerd op het aangrijpende boek “Frühlings Erwachen” van Frank Wedekind. Dit bijzondere verhaal speelt zich af in Duitsland aan het eind van de19e eeuw, toen thema’s als seksualiteit, homoseksualiteit en mentale gezondheid nog een groot taboe waren. In Spring Awakening wordt een groep pubers gevolgd die (voor het eerst) in aanraking komt met seks,depressiviteit,zelfmoord en mishandeling. Onder begeleiding van hedendaagse (rock) muziek wordt hun zoektocht in beeld gebracht en ervaart het publiek hoe zij zich steeds meer onderdrukt voelen door de volwassenen in hun levens.

MAE’s missie is om theater te maken dat inspireert en uitdaagt en om dit zo toegankelijk mogelijk te maken. Met musicalproducties in het Engels én Nederlands en theaterconcerten binnen verschillende thema’s bieden wij een breed scala aan entertainment voor een fijn avondje uit.
IG: @maestageproductions
FB: MAE Stage Productions
Mail: info@maestageproductions.n

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.