MAASPODIUM HEROPENT FEESTELIJK MET GRATIS VOORSTELLINGEN

MAASPODIUM HEROPENT FEESTELIJK MET GRATIS VOORSTELLINGEN

De theaters mogen weer! Om dat te vieren gaat het Maaspodium op 27 januari van start met twee weken gratis voorstellingen voor kinderen en volwassenen, eten en drinken en speciale activiteiten: talkshows, workshops, DJ’s en meer. Nieuwe chef van het M-café Philip v.d. Heijden: “We staan te trappelen. Het eerste rondje is op ons!”

Na ruim anderhalve maand gaan de theaters weer van het slot. In het Maaspodium in Delfshaven zijn de kostuums afgestoft en de bierfusten besteld. Voorzichtig knipperen de lampen weer aan. Maar weet het publiek zo snel de weg naar het theater weer te vinden?

Het is na elke lockdown altijd even onwennig. Zowel voor het publiek als voor de organisatie moet de boel weer op gang komen. Hoofd marketing en communicatie Bora Sirin: “We willen allemaal zó graag weer

samenkomen, ons laten inspireren, en de energie voelen van een prikkelende voorstelling of een goed gesprek. Vandaar dat we beginnen met een knal. Laat de cultuur weer vloeien!”

GOOD VIBES IN DE FOYER

De her-her-her-opening van het Maaspodium gaat van start op donderdag 27 januari met de voorstelling BIMS van Lost Project. Deze voorstelling en de voorstelling Met Zonder Ballen op donderdag 3 februari worden ingeleid met een welkomstdrankje en voorgesprek in de foyer en een DJ voor wat goeie vibes achteraf. De kindervoorstellingen staan in het teken van eten: op vrijdagavond 4 februari naast de voorstelling Blinde Vlek (10+) is er een vegan Friday; veganistische streetfood uit de eigen keuken. Zondag de 6e kunnen kinderen voor en na de voorstelling Soep (4+) vegan sushi leren maken.

Tickets voor de voorstellingen zijn gratis, maar moeten wel gereserveerd worden via www.maastd.nl

FOTO:©Michelle Urbiztondo

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.