Maak kans op unieke portretfoto, Gemaakt door William Rutten tijdens zijn theatervoorstelling Focus

Maak kans op unieke portretfoto, Gemaakt door William Rutten tijdens zijn theatervoorstelling Focus

Vanavond gaat het theatercollege van William Rutten in première. Het publiek dat tijdens de tour naar de theatervoorstelling Focus van William Rutten gaat, maakt kans op een unieke portretfoto van de meester zelf. Tijdens zijn show kiest de sterrenfotograaf iemand uit het publiek van wie hij een unieke foto maakt. De afgedrukte foto krijgt deze persoon na afloop mee naar huis.

Vrijdag 1 oktober is Focus, het theatercollege van William Rutten gestart, vanavond gaat deze in première. In totaal zal William, die een van de beroemdste fotografen van Nederland is, zesentwintig shows geven. Aan de hand van vele foto’s, die vertoond worden, vertelt William over hoe deze foto’s tot stand zijn gekomen en welke avonturen hij met nationale en internationale sterren heeft beleefd. Want ook buiten onze landsgrenzen is William een graag geziene fotograaf. Zo is hij al tientallen jaren de vaste fotograaf bij de Golden Globes in Hollywood en maakte hij de eerste foto’s van de Spice Girls, voordat ze internationaal bekend werden.

Ook fotografieliefhebbers, die willen weten wat er allemaal bij komt kijken om het perfecte plaatje te maken, worden op deze avond niet vergeten. William Rutten gaat uitleggen hoe hij werkt. ‘Eigenlijk komt het erop neer dat ik in het theater colleges ga geven,’ laat de fotograaf weten. ‘In de afgelopen 35 jaar heb ik zoveel meegemaakt en geleerd dat ik die ervaringen graag met het publiek wil delen. En zal ik zeker tips en tricks geven. En daarnaast ga ik iemand uit het publiek op de foto zetten. Ik maak een portretfoto zoals ik altijd van de sterren maak en na afloop krijgt men deze foto mee naar huis.’

Focus, de theatervoorstelling van William Rutten, is tot en met 25 mei 2022 door heel Nederland te zien.

Meer informatie en kaartverkoop op: https://www.impactentertainment.nl/voorstelling/william_rutten_theatercollege-2122

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.