Maak kans op exclusieve meet & greet Speciale dierendagactie voor musical CATS

Maak kans op exclusieve meet & greet Speciale dierendagactie voor musical CATS

Met nog minder dan drie maanden tot aan de Europese première van de Engelstalige musical CATS, 20 december aanstaande in het Amsterdamse RAI Theater, neemt de ‘catmania’ in Nederland toe. Gelukkig kunnen honden en katten het af en toe goed samen vinden – zoals op bijgaande foto is te zien – en natuurlijk vooral op Werelddierendag!

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor voorstellingen in Amsterdam, Den Haag, Breda en Groningen, gaat uitstekend en uit de vele reacties op social media blijkt dat de fans haast niet kunnen wachten. Inmiddels is ook bekend geworden dat de musical van 19 t/m 24 maart 2019 in Brussel is te zien.

Maak kans op een exclusieve ‘Meet & Greet met de katten ivm Dierendag

 In verband met Werelddierendag maakt iedereen die op donderdag 4 oktober tickets boekt via Eventim of bij de desbetreffende theaters kans op een exclusieve meet & greet tijdens de pauze van de voorstelling. Ontmoet de katten en ga er mee op de foto!

Speeldata

De musicalklassieker CATS van Andrew Lloyd Webber komt voor slechts 7 weken naar Nederland. Van 20 december 2018 t/m 13 januari 2019 in het Amsterdamse RAI Theater. Van 15 januari t/m 27 januari 2019 in het Rotterdamse Luxor Theater. Van 9 t/m 14 april 2019 in MartiniPlaza in Groningen en in de Paasweek van 17 t/m 22 april 2019 in het Chassé theater in Breda.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.