Maak je eigen voorstelling in de Musicalwerkplaats van Musical 2.0!

Maak je eigen voorstelling in de Musicalwerkplaats van Musical 2.0!

In september start de Musicalwerkplaats van Musical 2.0. De Musicalwerkplaats is een creatieklas voor leerlingen van 12 t/m 25 jaar en sluit volledig aan bij het uitgangspunt van Musical 2.0 om een werkplaats te zijn voor talenten en makers.

In de Musicalwerkplaats gaan leerlingen onder professionele begeleiding aan de slag met het maken van een eigen musical. Aan de hand van colleges en werkblokken worden zij tijdens de repetities gestimuleerd in je eigen vrijheid en creativiteit om zelf te creëren en uit te voeren. Alle facetten van musical- en muziektheater komen samen in de Musicalwerkplaats.
 

Voor wie is de Musicalwerkplaats?

We zijn op zoek naar zangers, dansers en acteurs, maar óók naar muzikanten, schrijvers en componisten. In 14 weken werken we toe naar een korte voorstelling van +- 30 minuten, welke wordt opgevoerd in Studio WFC. Daarnaast wordt de voorstelling gefilmd als videoregistratie.

De inschrijving voor de Musicalwerkplaats is vandaag gestart. Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op www.musical.nl/musicalwerkplaats. Er geldt geen auditie-eis.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.