Luuk Haaze wordt de nieuwe meester in ‘Mees Kees Op Kamp’

Luuk Haaze wordt de nieuwe meester in ‘Mees Kees Op Kamp’

Wegens veranderde omstandigheden wordt de rol van Mees Kees overgenomen van Merijn Oerlemans door Luuk Haaze. Haaze zal gestalte geven aan de leukste meester van Nederland met aan zijn zijde Mylène d’Anjou, Anouk van Nes en de voltallige kindercast, zo maakt producent STENT Producties vandaag bekend.

Luuk Haaze speelde eerder in musicals als ‘Spring Awakening’, ‘Soldaat van Oranje’ en vertolkte tot vorige maand nog de rol van Eugene in de hitmusical ‘Grease’. Op dit moment speelt hij samen met Barrie Stevens in de voorstelling ‘Dood aan zee’ en tegelijkertijd zal hij zich klaarstomen als ‘Mees Kees’.

De afgelopen jaren is ‘Mees Kees’ uitgegroeid tot één van de populairste meesters van Nederland. Naast het gelijknamige boek uit de boekenserie trok de film ‘Mees Kees Op Kamp’ meer dan 600.000 bezoekers naar de bioscoop.

De musical vertelt het verhaal over Mees Kees die met zijn klas op kamp gaat naar de duinen. Omdat Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van Dreus een geweldig kamp weet te maken!

Het script en liedteksten zijn in handen van Allard Blom, Martin Michel tekent voor de regie en choreografie, Marnix Wetzer zal de muziek produceren voor deze nieuwe musical. Evenals bij de bioscoopfilms is Mirjam Oldenhave, schrijfster van de boekenreeks, nauw betrokken bij de ontwikkeling van de musical.

De musical zal met meer dan 100 voorstellingen te zien zijn vanaf 16 december 2023 door heel Nederland. De première zal plaatsvinden op zondag 14 januari 2024 in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Tickets & Info via: www.meeskeesmusical.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.