Ludiek pers moment Adam & Eva

Ludiek pers moment Adam & Eva

Woensdag 31 augustus kwam het acteurskoppel Ellen Pieters en Han Oldigs voor het eerst samen met het creatieve team van het nieuwe komische toneelstuk Adam & Eva 2.0. De presentatie vond plaats in de TST studio in Amsterdam. Hans Cornelissen presenteerde met trots het nieuwe toneelstuk geschreven door Haye van der Heyden, onder de regie van Bruun Kuijt. De Graaf en Cornelissen is geen onbekende producent als het gaat om bijzondere toneelstukken. Eerder kwamen ze onder andere met Fatal Attraction, Duet for One, Zeg ‘ns AAA en Body Language.

Tijdens de perspresentatie was er een zeer originele Adam & Eva 2.0 taart aanwezig. Alhoewel, misschien is taart een te groot woord (zie foto).

Het verhaal van deze nieuwe productie gaat over twee buitenaardse wezens die een planeet creëren. Ze noemen die ‘Aarde’. Ze gaan hier zo in op, dat ze de gedaantes van een man en een vrouw aannemen. De twee ontdekken elkaar en de Aarde vol vervreemding, verwondering en nieuwsgierigheid. Samen storten ze zich in een hilarische en soms sensuele ontdekkingsreis, met alle gevolgen van dien. Adam & Eva 2.0 is een komische, ontroerende en wonderbaarlijke voorstelling, vertolkt door acteursechtpaar Ellen Pieters (Les Misérables, Rocky horror show, De grote drie) en Han Oldigs (Titanic, Vijftig tinten – de parodie, The full monty).

Adam & Eva 2.0 is komend seizoen te zien door heel Nederland.
Zie voor meer informatie: https://www.degraafencornelissen.nl/voorstelling/adam-en-eva-2

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.