Lotte Vugts speelt Kleine Eefje in Urinetown de Musical

Lotte Vugts speelt Kleine Eefje in Urinetown de Musical

Lotte Vugts zal de rol van Kleine Eefje gaan spelen in Urinetown de Musical. De voorstelling is komend seizoen te zien in verschillende Nederlandse theaters en gaat eind september in première.

 

Kleine Eefje: ”Zo’n ontzettend gebrek aan water dat privé-toiletten uiteindelijk niet meer verantwoord waren. Zo’n belachelijk uitgangspunt voor een musical”

 

Studie
Lotte Vugts is geboren en getogen in Brabant en studeerde in 2015 af aan het Conservatorium in Haarlem, richting muziektheater. Tijdens haar opleiding focuste zij zich met name op haar zang en spel, waarna zij afstudeerde als verhalen vertellende theater zangeres. Haar eindexamen solo werd geregisseerd door Marleen van der Loo. Naast haar opleiding volgde Lotte in de afgelopen jaren zang- en acteerlessen bij o.a. Petra Laseur, Paul Farrington, Margot Giselle en Michelle van de Ven.

 

Theater

Na haar opleiding begon Lotte haar professionele carrière in het ensemble van The Sound of Music (Stage Entertainment) en was ze te zien in de voorstelling De Magie van het Sprookjesbos van Kroonenburg Producties. Sinds 2016 vorm zij samen met Cathalijne de Sonnaville het muziektheaterduo ”De Miezemeisjes” waarmee ze muziektheatervoorstellingen maken voor jong en oud. Naast dat Lotte muziektheater speelt, schrijft en maakt, is zij werkzaam als regisseur en docente zang en spel.
Zoo…Hallo daar! En welkom bij Zeikstad!

Zeikstad is… tja, dat is een plek waar mensen het gedurende de voorstelling veel over zullen hebben. Het is een soort mythische plaats, begrijpt u? Privé-toiletten zijn verboden en het boosaardige “Peace In Harmony” dat de wc’s uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. Bobbie Goud, de held van onze “Musical”, heeft er genoeg van en spoort het volk aan tot een revolutie. Een revolutie met bloed en lef, als het niet anders kan! Maar de situatie wordt ingewikkeld wanneer hij de liefde van zijn leven tegen het lijf loopt.

Foto: Eke Salomé Photography

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.