Lotte van der Veen (15) speelt Robin Hood

Lotte van der Veen (15) speelt Robin Hood

Het Nationaal Jeugd Musical Theater maakt met trots bekend dat Lotte van der Veen de hoofdrol zal spelen in Robin Hood de musical.

De vijftienjarige Lotte heeft al tien jaar podiumervaring en heeft sinds drie jaar bij het NJMT de leer- en speelomgeving gevonden die ze zocht. Ze speelde afgelopen jaren ook al in de NJMT-producties Lagertha en Alice in Wonderland.

Lotte vindt de rol van Robin Hood erg interessant en een mooie uitdaging om te spelen. Componist en tekstschrijver Elise Berends heeft in haar bewerking van de klassieke legende namelijk de rollen compleet omgegooid en dat heeft een heel spannend en origineel verhaal opgeleverd.

Want wie schuilt er nu eigenlijk onder de kap van Robin Hood en zal deze held erin slagen om meer gelijkheid af te dwingen?

Kom het zien bij een theater bij jou in de buurt. De voorstelling speelt van 7 januari tot en met 4 juni in 30 theaters door het hele land, en gaat op 14 januari in première in Het Zaantheater te Zaandam. Kijk voor de volledige speellijst op www.robinhoodmusical.nl.

Het NJMT maakt naast de tourproductie meer voorstellingen. Wil je ook auditie doen voor een van de producties van het NJMT? Meld je dan aan voor de auditie-alert via https://www.subscribepage.com/auditiealert, je krijgt dan een melding wanneer er weer audities worden gehouden.

Foto: stephan markus

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.