Lokale Amateurs Verrijken De ‘Musical Winter Nights’ Met Enthousiast Ensemble

Lokale Amateurs Verrijken De ‘Musical Winter Nights’ Met Enthousiast Ensemble

Op zondag 28 januari is het theaterconcert ‘Musical Winter Nights’ slechts twee keer te zien in Theater Kunstlinie in Almere. De solisten van de ‘Musical Winter Nights’ worden ondersteund dooreen enthousiast ensemble van 25 getalenteerde musicalamateurs uit de lokale gemeenschap.Producent Nathan Markuszower benadrukt het gemeenschapsgerichte aspect van de productie en stelt: “Ik ben zeer verheugd mee te delen dat we voor de ‘Musical Winter Nights’ zullen samenwerken me een groot ensemble wat als koor van de voorstelling zal fungeren. De keuze voor dit lokale ensemble is een bewuste stap om de diversiteit en rijkdom van het plaatselijke talent voor te stellen”. Markuszower gelooft dat de samenwerking tussen professionals en amateurs een bijzonder resultaat zal opleveren. Er zullen twee voorstellingen plaatsvinden. Voorde voorstelling van 18.00u zijn de laatste tickets nu beschikbaar. De voorstelling van 20.30 uur is volledig uitverkocht. Laatste tickets verkrijgbaar voor slechts €10,- per ticket via de website van het theater: https://kunstlinie.nl/programma/musical-winter-nights/

Sterrencast
De cast bestaat uit diverse musicalartiesten die hun sporen al meer dan verdiend hebben. Tessa Sunniva van Tol was eerder te zien in hoofdrollen in Tarzan en Anastasia, Anne Appelo was te zien in The Lion King en The Bodyguard, Esmée Dekker won onlangs nog een Musical Award voorhaar rol in Grease en speelde o.a. in Evita en My Fair Lady. David van den Tempel kennen we uit de musical Soldaat van Oranje en Titanic. Shay Lachman was een van de halve finalisten van het TV-Programma Op Zoek naar, speelde in de musical Disney’s Aladdin en repeteert momenteel voor de musical Jesus Christ Superstar.

Nationaal Theaterweekend
Het Nationaal Theaterweekend is een jaarlijks evenement in Nederland waarbij theaters door het hele land diverse voorstellingen en gratis activiteiten aanbieden om het theater te vieren. Tijdens dit weekend kunnen mensen van alle leeftijden en achtergronden voor slechts €10,- genieten vaneen breed scala aan voorstellingen, van muziek en dans tot toneel, musical, klassiek, cabaret en jeugdtheater. Het is een uitnodiging voor zowel vaste als nieuwe bezoekers om tegen een aantrekkelijke prijs het diverse aanbod van het theater te ervaren en te genieten van een unieke belevenis.Tickets voor de ‘Musical Winter Nights’ zijn slechts €10,- per stuk. Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek https://kunstlinie.nl/programma/musical-winter-nights/.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.